Äsch, sova är överskattat ändå så...

dsc02238 (MMS)

Äsch, sova är överskattat ändå så...


Glad 1a advent, alla! Jag kan inte förstå ...

dsc02249 (MMS)

Glad 1a advent, alla! Jag kan inte förstå att det redan är advent igen. Tänk så mycket som har hänt senaste året, det är inte klokt! Och Alice första advent, första jul... Kommer bli så kul! :)


Harry Potter och the Deathly Hallows, part 1

20 nov 2010: Harry Potter och Dödsrelikerna, del 1

   

   

Jag och mina syskon gjorde en favorit-i-repris förra helgen, vi har haft som vana att tillsammans gå och se alla nya Harry Potter-filmerna, och sagt och gjort så gjorde vi detsamma för denna film.

Filmvisningen började med ett frieri, en kille som fick upp sin flickvän framför en fullsatt biosalong (Umeå SF:s största salong, dessutom!) och friade inför oss alla. Det var coolt!

Det var första gången jag var ifrån Alice så länge, men filmen var en bra distraktion. Den var ca 2,5 timmar lång.

Filmerna har verkligen utvecklats från första till sista, blivit mycket mer vuxna och mycket (!) mer våldsamma. Därför blev jag verkligen överraskad när det på biljetterna står "från 11 år". Jag har svårt att tro att 11-åringarna verkligen, verkligen skulle förstå filmens djup och egentliga historia...
Brytningen fick en verkligen att vilja ha mer, fastän man vet precis vad som kommer att hända i nästa film (om man, som jag, har läst böckerna iaf). Skådespelarna är väldigt duktiga och manus följer boken fint. Den har till och med några komiska inslag mitt i allt det hemska, så den får nog högsta poäng från mig iallafall
Men nu längtar vi efter del 2!

Jag tycker vi har en fin tradition, jag och mina syskon, men tyvärr så är det ju bara en film kvar... Vad ska vi hitta på sedan då?

A-girl to the resque!

dsc02234 (MMS)

A-girl to the resque!


Förmiddagslur i mammas famn <3 hjärtegryne...

dsc02229 (MMS)

Förmiddagslur i mammas famn <3 hjärtegrynet mitt!


... Och när man äntligen somnar, vad hände...

... Och när man äntligen somnar, vad händer då? Jo, A vaknar och vill ha mat, en ny blöja och uppmärksamhet. Suck...


Gaah! Kan inte sova! Måste... sova! Ögonen...

Gaah! Kan inte sova! Måste... sova! Ögonen känns inte ens tunga! Rullar tummarna... Snart vaknar A och vill ha mat. Jag vill sova!


Vart och sett senaste Harry Potter med all...

dsc02222 (MMS)

Vart och sett senaste Harry Potter med alla syskonen ikväll, den var Lysande! *lol* längtar tokmycket till sista delen! :D Innan filmen började var det en kille som friade till sin tjej inför en fullsatt sal, helcoolt! :D


Rom och Kartago var två städer som var "dö...

Rom och Kartago var två städer som var "dödsfiender" och krigade ofta mot varann på antiken. Rom vann till slut, men Kato (en man som satt i senaten, typ regeringen. Inte från Mio min Mio) tyckte att Rom skulle förstöra Kartago för att dom inte skulle kunna bygga upp staden igen och sedan slå tillbaka på Rom. Så därför avslutade han alltid sina uttalanden inför senaten med meningen "För övrigt anser jag att staden Kartago bör förstöras!" Pjuh, den första och sista historielektionen du får av mig. Det var all historia jag kunde! Haha!


På promenix i skogen!

dsc02211 (MMS)

På promenix i skogen!


Syskonen Johanssons frisöratelje på Söndag...

dsc02205 (MMS)

Syskonen Johanssons frisöratelje på Söndagsvägen. Dagens off... kund är Robin!


Toksöt unge med dubbelhaka :)

dsc02193 (MMS)

Toksöt unge med dubbelhaka :)


De halvnaknas dag idag! :D

dsc02200 (MMS)

De halvnaknas dag idag! :D


Det är vinter ute, snöstorm idag. Kom tokm...

freezing (MMS)

Det är vinter ute, snöstorm idag. Kom tokmycke snö, säkert 5 cm - om inte mer! Coolast är ändå att årets allra första snö kom samma dag som vår Alice föddes. Vår fina, lilla Alice... *suck* :D


Jag vet att jag varit dålig på att uppdate...

Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera på senaste, men det har som inte riktigt hänt nåt nytt. Och eftersom detta är en blogg om min vardag så skulle det vara sjukt trist att läsa om samma sak dag efter dag. Allt är sig likt, skruttan växer och frodas. Mycket mer bäbis nu, inte alls så mycket spädbarn kvar i dragen. Hon är det sötaste som finns i världen och det är svårt att slita blicken från henne! Kan verkligen inte fatta att hon verkligen är våran, hon är sååå fin! :D annars knallar det på som vanligt, jag och A är hemma hela dagarna och bara njuter av varandras sällskap (fast A sover mest :P). Barnvagnspromenader, mys i soffan, blöjbyten (hade aldrig trott att jag skulle ha så lite emot att byta blöjor!), tar dagen som den kommer! Och snart är det allra första farsdag, det är så mysigt! A fyller 1 månad då oxå, dagen till ära (ja shit, tiden rusar ju bara fram! Läskigt!) så det blir en hel del att fira. Någon sugen på 1-månads-kalas? :) Finns inte så mycket mer att berätta... Förutom att: Jag älskar mitt liv just nu! Min lilla familj ger livet mening <3 det här har jag längtat efter sååå länge, A är så fin och perfekt! Vill ge henne det allt jag äger, kan och har. Och utan min Patrik skulle jag sjunka som en sten, han är en riktig klippa och jag skulle aldrig klarat mig lika bra utan honom. Mitt hjärta sjunger!


Älskade lilla skrutt <3

dsc02171_2 (MMS)

Älskade lilla skrutt <3


Alice drömmer om att bli ballerina? Hihi...

dsc02155 (MMS)

Alice drömmer om att bli ballerina? Hihi...


Finns det något som doftar mer underbart ä...

dsc02167 (MMS)

Finns det något som doftar mer underbart än bäbisar? Och speciellt min bäbis! Som finaste parfym, jag hade lugnt kunnat betala dyrt för den iaf :D <3


Få tår får stå ut med så mycket som våra s...

Få tår får stå ut med så mycket som våra småtår får göra. Gick förbi sängen i eftermiddags för att hämta något vid huvudänden, och slog givetvis i lilltån riktigt hårt rakt in i sängramen! Slog upp ett ordentligt sår som började blöda, så Patrik fick plåstra om. Snablar, så ont det gjorde!


Lilltjosan 3 veckor idag! <3

dsc02161 (MMS)

Lilltjosan 3 veckor idag! <3


Nu åker jag och Alice buss för första gång...

Nu åker jag och Alice buss för första gången! Hon sover som en stock och ser ut att trivas i sin vagn :)


Lilla Alice och moster Mikka :) Grattis på...

dsc02157 (MMS)

Lilla Alice och moster Mikka :) Grattis på 18-årsdagen, moster! :D


Alice med sin nya bästis ;)

dsc02146 (MMS)

Alice med sin nya bästis ;)


Somnar i famnen, sen kan man inte lägga ne...

dsc02145 (MMS)

Somnar i famnen, sen kan man inte lägga ner henne utan att hon vaknar...


Jag vet, man ska inte låta dom sova på mag...

dsc02142 (MMS)

Jag vet, man ska inte låta dom sova på mage. Men hon tycker ju att det är sååå skönt! Och jag håller stenkoll på henne :)


RSS 2.0