Oj, så länge sen!

Jag har laddat ner blogg-appen. Det borde leda till en mer aktiv uppdateing, eller hur?
Jag menar, det är två år sedan sist... *pjuh*



Sedan sist har det hänt massor. Alice går sista dagarna i förskolan. Efter sommaren kommer hon att börja på förskoleklass på Sävar Skola. Hon är väldigt taggad och längtar efter att få läxor och lära sig nya saker! Hon kan läsa och skriva rätt bra. Hon har börjat räkna med plus och minus. Hon älskar engelska. 
Oftast goaste, finaste tjejen i världen. Hon leker mycket med grannbarnen Hedda, eller Wilma och Ludvig. Men en riktig pre-teen, stampar i golv och skriker och gråter så fort hon inte får som hon vill.
116 cm lång och 23 kg tung på 5,5-årskontrollen. Hon fick en vaccinspruta som hon gruvat för i flera långa månader, hon fick panik, gömde sig under sköterskans skrivbord och jag fick hålla fast henne... Usch.





Signe har oxå blivit stor, precis 100 cm lång och väger 18,5 kg på hennes 3-årskontroll. Busig, filosofisk, glad, lite trotsig, lättdistraherad. Storasyster är fortfarande största idolen. Alice har börjat lära henne lite bokstäver, hon kan A S C och P. Hon pratar non-stop, rent och bra (fast R är klurigt).





Den allra största nyheten som jag inte ens det minsta har skrivit om, är att i dagarna, när som helst, helst igår, kommer familjen utökas med ännu en liten knodd! ❤
Ska bli så spännande! Jag och tjejorna är övervänt.

Magen i v.40


Bäbis i v.36

Vad mer...? Tja, det var nog det just nu. Förhoppningsvis blir det fler uppdateringar numera.








RSS 2.0