24 nov -09

Tiden bara flyger fram. En kär vän fick mig att inse hur länge sen det verkligen var jag uppdaterade här.
Men ni förstår, det händer lixom inget nytt... Dagarna går, och var dag är den andra lik.
Kliver upp på morgnarna (i regel alldeles för sent), åker till jobbet, jobbar, kommer hem, äter en svätt, sitter framför datorn eller TV:n eller läser en bok. Ibland åker jag ut till min moster efter jobbet, ibland kanske jag måste handla lite...
Dagarna går, veckorna är ett enda stret mot helgen. Men när fredag kommer, då går jag som på nålar hela dagen, när fredag kommer... Då är det dags att få åka hem. Och glädjen och lättnaden man känner när man börjar känna igen åkrarna utanför Röbäck, Kolbäcksbron som sticker upp vid Strömpilsplatsen, durret under bussens hjul när den närmar sig den stora E4-rondellen... Det finns inget som går upp mot känslan att komma hem!

Jag kommer hem i jul! I tre veckor ska jag få vara hemma, home sweet home. Så mysigt det kommer bli...

There's No Place Like Home
*Oh, Toto! There's No Place Like Home...*

(För er som undrar så är det Judy Garland från en av världens bästa filmatiseringar, The Wizard of Oz.)

- - -

Över till nåt helt annat, på tal om excellenta filmatiseringar... Den som missat hur mycket jag tycker om Twilight, är antingen både döv och blind, eller bara väldigt nonchalant. Jag älskar Twilight Saga!
 
Jag drog med mig Patrik för att se andra filmen i serien på bio tillsammans med Johanna och en vän, dessvärre var J tvungen att jobba, så vi fick skrapa ihop några andra som skulle ta över deras redan-betalda-ej-återköpsbara biljetter. Fick snabbt med mig Mikkan, men den andra biljetten var klurigare. Efter många om och men fick vi med oss Linda, flickvän till Patriks kusin.

The Twilight Saga: New Moon
Den var helt suverän! Så mycket man önskat sig, så mycket man längtat, så var den plötsligt där! Lite kort för min smak, längre scener hade inte skadat. Men skådisarna! Wow!
Kändes lite underligt att äntligen få se den på filmduken, lite annorlunda än första filmen, men så mycket bättre! Se den!

New Moon poster

Och enligt ryktena jag har hört så behöver man inte vänta längre än till i sommar för att få se tredje filmen The Twilight Saga: Eclipse. Längtar redan!

- - -

Kolla även Inkbat!


9 nov -09

091109... Hm...

Ville bara säga att jag är mer aktiv på min mobil-blogg, kolla in där för mer frekventa uppdateringar *ler*

Klicka här:  Inkbat343

Bilder och allt!

RSS 2.0