Uppdatering...

Tänkte en liten snabb redogörelse för vad vi gjort i sommar...

Midsommarhelg i Sundsvall, med dans runt midsommarstång-delux! Högre än huset och krävde motorsåg för att få ner. Liten släktträff och bus med kusiner och kusinbarn. Vi sov i husbil och Alice trives som fisken, älskade att krypa upp i förarsätet och tuta alla på gården vakna vid 7:30-8:00 på morgnarna! En schväng på IKEA på vägen hem.

Vi fick hämta hem två nya kattungar, ca 15 veckor var dom när vi fick hem dom. Jag å Mikka drog till Jörn över dagen och hämtade dem. Nu har vi fått två "riktiga" katter, som Alice kan gosa med och som är de keligaste katterna i världen! Puzzel och Yatzy fick det bli igen. Här en bild på samma dag som de kom hem till oss, dom ville va uppi oss och mysa på en gång!


(De förra katterna har flyttat till Boden, och har det bara bra hos sin nya tant *ler* Dom har kommit fram och blivit mer sociala, kryper gärna upp i knät på henne och spinner när man kliar dom. Solskenshistoria!)

Alice har fått en stor-tjej-säng och sover gott i den.

Vi har varit en sväng till Raggsjö och kollat på kossor, lekt med grannbarn, åkt linbana och bråkat om tomater på Ica Norsjö. Vi drog med oss ett stort lass ved och två vinbärsbuskar när vi for därifrån.

Vart nån sväng i Hörneå, och bara tagit det lugnt.
Några utflykter har vi hunnit med, både bad, fiske och paddling. Vart ute i skogen med Sandra och plockat blåbär.

Vi har skördat frukt av vårt arbete i trädgården. MÅÅÅNGA liter jordgubbar har det blivit, hallon lika så. Ett par-tre omgångar rabarbersaft, en omgång fläderblomssaft. Alice har plockat smultron och ärtskidor närhelst hon har känt för det. Gurkan ser ut som en djungel, och många frukter får vi (vid senaste skörden fick vi 9 st!). Vi har sallad och morötter på bakning, där vi går och plockar vid behov. Vinstockarna i växthuset är fortfarande gröna (inga druvor de två-tre första åren sägs det, dock)! Ca 2,5 10L-hinkar med potatis har vi fått. Tomaterna mognar efter som... Och mina physalisplantor har vuxit och blivit stora! Hoppas snart på frukt.

Det var nog det... Annars har vi vart hemma, eller hälsat på folk. Fördrivit tiden med att ha semster, helt enkelt...

Men nu är det jobb och allvar igen... *suck*

RSS 2.0