Tokbusig liten Skrutt! <3

imag0953_1319999 (MMS)

Tokbusig liten Skrutt! <3


Bus på morgonkröken!

imag0946_1319788 (MMS)

Bus på morgonkröken!


God morgon!

imag0943_1319781 (MMS)

God morgon!


Alice har gjort stök!

imag0920_1319734 (MMS)

Alice har gjort stök!


Sov så gott, mammas lilla hjärtegryn! <3

imag0910_1319481 (MMS)

Sov så gott, mammas lilla hjärtegryn! <3


Dagens premiär: Glasspinne! Mumma!

imag0905_1319389 (MMS)

Dagens premiär: Glasspinne! Mumma! När man bränt sina små fingrar på en nykokt potatis, vad kyler inte bättre då än en glasspinne? (ingen skada skedd, dock. mamman ryckte bort potatisen illa kvickt)


Äter fiskbullar och potatis med gaffel, al...

2011-10-22_18_36 (MMS)

Äter fiskbullar och potatis med gaffel, alldeles själv!


God morgon i stugorna! Idag blir det nog k...

imag0897 (MMS)

God morgon i stugorna! Idag blir det nog kallt ute...


Häromdagen lekte vi utomhus, då det plötsl...

imag0838_1318531 (MMS)

Häromdagen lekte vi utomhus, då det plötsligt började regna. Det stoppade inte Alice framfart. Gallonbyxorna och gummistövlarna var ju redan på, så vi stuvade på halsduk och regnjacka, sen var vi Fit For Fight!


Alice gör sig redo för 1-årskalas!

imag0851_1318530 (MMS)

Alice gör sig redo för 1-årskalas! Bilder kommer vi ladda upp lite senare, när jag tar mig tid. Säkert på pixbox, och inte här. Men jag säger till! :)


Helgen som vart...

   

I helgen har vi varit på Gammlia och firat Scouting i Umeå 100 år!
Alice var självklart med och sjöng på lägerbålet, och busade i gräset. Hon var nog dock lite för liten för backklättring eller linbana över dammen. Vi träffade både gamla och nya scoutvänner, och scoutandan flög i oss med full kraft. Nu längtar jag tills Alice blir gammal nog att börja scouta, då ska jag bli ledare igen! Och stackarn somnade pladask direkt vi satte henne i bilen!

På söndagen hade vi badhus-premiär, vi åkte ut till Holmsund och badade på eftermiddagen. Jättemysigt! Alice busade omkring som ett litet yrväder. Synd bara att vattnet var så "djupt", så när hon skulle ta upp saker från botten av plaskdammen så lyckades hon få kallsup efter kallsup. Även detta äventyr slutade med ett knall fall i bilbarnstolen på vägen hem (jag lyckades hålla mig vaken, jag lovar *hosthost*).

- - -

Igår ringde en mäklare till Patriks mobil. Det handlade om ett hus vi kollat på i Sävar, ett hus som vi till och med var med och budade på. Det slutade dessvärre med att budet gick upp i vårt maxtak och vi var tvugna att lägga oss.
Hursom, mäklaren ringde iaf igår och sa att de som vi budat emot (de var bara vi och en familj till) hade backat ur, och om vi ville, så var huset vårat! Snacka om lycka! Så nu ska vi få flytta ut till Sävar, till ett fint, lagomt stor, grått hus med växthus, lagomt stor tomt, massa bärbuskar, härligt kök, många sovrum och (jag sparar det bästa till sist) ... *trumvirvel* ... Öppen spis!

Nu har jag nog allt jag vill ha i livet!
En underbar fästman, världens finaste lilla dotter, hus lagomt långt från stan och jobb. Jag begär inte mycket av livet, men allt jag vill ha har jag fått! Jag är så glad!

*seventh heaven*

RSS 2.0