4 feb -09

Wow, fortfarande ovant med att skriva -09. *ler*


Det har varit en helt underbar helg. Förra arbetsveckan slutade med att jag kunde ta bussen hem till Umeå som gick redan klockan 12, så jag kom hem redan kl 16. Helt underbart!
När jag kom hem bestämde sig jag och Patrik att vi skulle fara till Bjurholm till Mikkan, och köra lite skoter och umgås med lillasyster. Så vi fixade med skotrarna, städade lite i garaget och provkörde Patriks nya Dodge Charger.
När vi var klara med att packa allt och kört upp skotrarna på lastbilsflaket, tog vi en lång, varm dusch tillsammans, med levande ljus och mys.


Lördagen var riktigt lyckad, vi packade det sista och åkte från stan ca 11. Vi kom fram till Mikkans "familj" ca kl 12, fikade lite grann och sedan åkte vi ut med skotrarna. Patrik hade sin egen skoter, och jag å Mikka fick låna Nisses touring-skoter. Jag började köra, men Mikkan fick snart ta över. Vi körde genom vackra snötäckta skogar, underbart fina leder (man blev riktigt bortskämd *ler*). En perfekt dag! Runt kl 15 stannade vi av på en rastplats intill en tjärn och där grillade vi lite korv och jag å Mikkan busade med skotrarna fram och tillbaka över tjärn.
När vi kom tillbaka var klockan ungefär 16:30 och jag och Patrik packade ihop oss och drog oss hemåt. Vi stannade till på Frasse's och införskaffade oss lite middag.


På söndagen tog vi en liten skotertur med Patriks familj (eller dom tog en skotertur, jag var så less på att köra skoter sedan dagen före, så jag körde bil istället). Vi for till Tavelsjö, till Robins föräldrar, och grillade lite grann, umgicks och jag tog en massa kort på alla deras djur (dom har hundar och katter och hästar!). Ska se till att lägga upp några bilder på pixbox när jag kommer hem igen i helgen..
Till middagen åt vi hemma i Ersmark. Hela familjen hjälpes åt att tillaga fläskfilé med ugnspotatis och bea. Såå gott!
Sedan var jag tvungen att sätta mig på bussen till Sundsvall... Igen... *suck*


- - -


I måndags när jag kom hem från jobbet kände jag  hur det var något som riktigt stank i hela lägenheten, och trodde för mig själv att jag glömt något mat framme som blivit dålig eller så. När jag gick omkring och kollade så upptäckte jag att det var från sovrummet det luktade så illa, och gick dit och förösökte tända taklampan för att se något, men det gick inte. Då upptäckte jag att det var ifrån strömbrytaren det luktade och innanför knapparna var det alldeles svart. Så jag ringde min värd och sa "duuu, jag har ett problem..."
Det visade sig sedan att en kabel brunnit innanför knappsatsen och därigenom kapat all elförsörjning till hela sovrummet, även elementen. Det blev kallt hemma hos mig, jag hade 15 grader. Men som tur var var det bara över dagen, för igår kväll kom elektrikern och fixade, så nu är det varmt och gott igen!

Slutet gott, allting gott...

- - -

Jag har äntligen fått tag på Sagan om Ringen-böckerna jag ville ha, eller iallafall 2 av dom.... Nu saknar jag bara Sagan om de två tornen och Bilbo!
Men skam den som ger sig!

Den som söker, den letar och Den som hittar, den finner!

Och på tal om böcker, så har jag fått låna fjärde boken i Twilight-serien (Breaking Dawn) av Johanna och tog slut på en vecka. Har förhandsbeställt den på svenska nu, bara längtar tills den kommer!
Jag hoppas verkligen att det kommer ut en femte bok också, fastän det låter på författarinna som om hon ångrat sig efter att de 12 första kapitlena mysteriskt har läkt ut på Internet redan.. *HOPPAS*

- - -

Nu äre lunch!


RSS 2.0