Så svårt det kan vara att komma ihåg!

Två små tjejer på hemmaplan gör det svårt att minnas sin blogg.
Dagarna flyter förbi som en; upp på morgonen, busa, äta, klä på (och till dagis. Hem och) äta mellis, leka göra middag, dolagreja, göra kväll, läsa godnattsaga och somna. Ha en barnfri stund och krypa ner i sängen...


Dom här små tjejerna får dagarna att gå snabbt! ♡


Alice har börjat skriva en massa bokstäver (A E I O L P S C osv), lärt sig vissla och tränar för fullt på att säga R. Hon ska själv välja kläder på morgnarna och hon är väldigt duktig på det!
Hon är så klok och förnuftig, har många bra saker att komma med och vi kan sitta och bara prata med varandra långa stunder, då hon förklarar för mig hur hon tänker och känner, vad hon tycker om saker. Och det märks att hon tar in det jag berättar för henne. Hon är kreativ och älskar att pyssla och greja.
Hon har ett bra minne och en stark vilja, 3-årsraserierna är jobbiga. Då får hon nästan inte luft ibland.
Men hon är helt underbar! (oftast :P)

Signe kryper och klättrar, sitter aldrig stilla. Något ord har kommit, hon säger "Titta!" och nån sorts variant av "Kisse!".
Äter och sover bra. Hon har lärt sig sätta sig alldeles själv. Hon är alltid glad och babblar på. Största idolen är storasyster. Hon älskar att vara nära och kramas. En go tjej som alltid är glad. Hon är självständig och tillfreds, hon kan sitta långa stunder och pilla på med sina leksaker, fast tycker hemskt mycket om att vara med där det händer. Älskar att bada!

Mina fina, söta tjejer. Väx inte så fort!! ♡

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0