14 aug -09

Jag blir så arg!
Jag följer med spänning en 15-årig tvililngmamma på hennes blogg (15 år & tvillingmamma) och får dagligen läsa människors elaka kommentarer för att hon valt leva som hon gör. Vad har dom med det att göra?

Den unga modern och hennes pojkvän har nu förlovat sig, av kärlek till varandra. Och så klart kommer elaka kommentarer som "Är du säker på att han inte stannar för barnen, och inte för din skull?" 
Vad har dom med det att göra?! 

En förlovning är för deras skull och inte resten av världen. Detta är en stark, modig tjej som vet vad hon vill och struntar i vad andra tycker. Det finns inget som säger att dom inte kommer att skiljas åt först på dödsbädden bara för att dom är så unga, och att ta vara på kärleken när den finns där - är inte det bara sunt tänkande?

Istället för att oroa sig över om eller när den tar slut?

Förövrig så är det i människans natur att få barn när man är tonåring. Det är bara samhället som bestämt sig för att tabubelägga det. Tänk på dom människor som istället väntar till 35+ och sedan är oförmögna att få barn - för att dom satt karriären i första hand... I pitty the fools!


Stå på dig, tjejen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0